Τρίτη 16 Οκτώβριος 2018

H ΣΥΝΑΥΛΙΑ TOY Β. ΣΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στις 4/09/14 πραγματοποιήθηκε συναυλία της ΕΟΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στο πολυχώρο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ με το Β. Σκουλά & τις Σχολές Μαυρόκωστα . Σκοπός της συναυλίας μας ήταν η ισόποση ενίσχυση αφενός της Ομάδας μας (σε αναγκαίο εξοπλισμό των τμημάτων της ) και αφετέρου η κάλυψη βασικών αναγκών της Κρητικής Εστίας στην Αθήνα . Η συναυλία μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. 
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα τόσο για την ανταπόκριση και τη προσέλευση του κόσμου που μας τίμησε με τη παρουσία του όσο και για το ότι , καταφέραμε μέσα από τις μελωδίες ενός από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της Κρήτης αλλά και από την αξιοζήλευτη παρουσία, κίνηση & χάρη των χορευτών των Σχολών Μαυρόκωστα να προβάλλουμε την ιδέα αλλά και την λαμπρότητα των δράσεων του Εθελοντισμού. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς συμπολίτες μας που ενίσχυσαν σημαντικά αυτή τη προσπάθεια . Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ , S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ , ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ , ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ , Β. ΣΚΟΥΛΑΣ, ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ, SUPER SOUNDIC ΓΙΑΚΑΤΟΣ , ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ , ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΤΑΝΟΣ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΟΜΟΙΡΑΚΗΣ.

Ελάτε σε επαφή

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηράκλειου
Μαλάδες Ηρακλείου,Ν.Λεμονάκη 13-15

71410, Ηράκλειο, Κρήτη
T (2818) 10 10 20

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Scroll to top